Mogelijkheden

eigen pomp, direct naar het grondwater

 

INIPI organiseerde  zweethutten en gaf rituelen vorm tot in 2022.

We denken graag met u mee om een passende vorm te vinden waarin de waarde van het ritueel het meest tot zijn recht komt in de setting waarin u het wil toepassen.

Wil je als individu deelnemen aan een zweethut-ritueel, neem dan contact met ons op voor de eerstvolgende mogelijkheid.

Aanbod

Seizoenszweethutten

Open inschrijving, rondom elke seizoenswende,
enkel voor mannen. Voor actuele data zie de agenda.

Gemengde zweethutten Op aanvraag. Open inschrijving, of in opdracht voor een besloten groep. Voor elke gelegenheid die het waard is om bij stil te staan en op een bijzondere manier te markeren.
Thematische zweethutten Incidenteel organiseert INIPI zelf thematische zweethutten, bij voorbeeld rondom thema's als Vaders en Zonen, of rouwverwerking. Neem contact met ons op als hierin geïnteresseerd bent, of met ons van gedachten wilt wisselen over een eigen thema en het inzetten van de zweethut.
Bedrijfstrainingen, events

De zweethut leent zich goed voor bedrijfstrainingen en events waarbij de diepte niet geschuwd wordt. Teambuilding, leiderschap, authenticiteit en commitment zijn voor de hand liggende thema's voor maatwerkceremonie's, maar de mogelijkheden zijn veel breder.
Onze organisatie heeft jarenlange ervaring met zeer diverse trainingen en workshops in allerlei settings en een opmerkelijk gemak bij het inzetten van onorthodoxe methodes om buitengewone resultaten te behalen.

 

Faciliteiten

Onze eigen zweethut ligt centraal in de bossen in het midden van het land en is bruikbaar bij alle weeromstandigheden. Bij slecht weer wordt er een grote tipi opgezet naast de zweethut.
INIPI heeft de vuurplaats ingericht van het landgoed de Horst in Driebergen, waar zij te gast is bij Managementcentrum deBaak.

In overleg zijn op loopafstand complete en hoogwaardige faciliteiten voor trainingen en events bij te boeken. Ook een combinatie met een andere (trainings-)activiteit ter plekke ligt voor de hand. Voor overleg neem contact op met INIPI, of met uw eigen contactpersoon bij deBaak.

Naar wens kan de ceremonie ook op een locatie naar keuze worden vorm gegeven.

Geinteresseerd? Wellicht zien we elkaar binnenkort rond het vuur.